středa 5. srpna 2015

Recenze: Young & Hungry

Čaute! Dnes jsem si pro vás připravila moji historicky první recenzi! Doufám, že se bude líbit. 


Děj podle ČSFD: 


Mladá, velmi talentovaná kuchařka a zároveň smolařka Gabi (Emily Osment) se stane osobní kuchařkou velice vlivného a bohatého IT podnikatele Joshe (Jonathan Sadowski), se kterým naváže velmi zvláštní a silný vztah. U Joshe také pracují svérázná Yolanda (Kym Whitley) a homosexuální Asiat Elliot (Rex Lee), který nedokáže držet jazyk za zuby. Překoná přátelství Gabi a Joshe všechny nástrahy, které jim osud přichystá

              

Názor:


Mě se seriál opravdu líbí (nejen kvůli jídlu). Líbí se mi ta milostná zápletka, kterou vám nebudu prozrazovat. To se musíte podívat sami. Je to taková ta americká komedie, dost jsem se u toho nasmála. Ovšem je to seriál pro teenagery. No prostě vtipy, co by moje mamka nepochopila. Když jsem se dívala na názory na ČSFD, tak jsem byla dost sklamaná. Dost lidí na to psalo negativní kometáře, že je to nudný nebo že nepochopili, co je na jejich hláškách vtipného. Ale mně jako 15-tileté holce se to dost líbilo a je to takovej super seriál na odreagování. 



Postavy:



Každá má svoji specifickou vlastnost. Yolanda, která pracuje u Joshe je černoška a má takový ten černošký přízvuk a humor. Asia Elliot hlavní postavu Gabi moc nemusí a má sarkastické, ale vtipné připomínky. Emily Osment stvárnila Gabi skvěle. Smolařka, která žije z výplaty na výplatu a práce u Joshe byla její záchrana. Gabi bydlí spolu se Sofií s španělskými kořeny.


Závěr:

Já dávám tomuhle seriálu 4/5. Dost jsem se nasmála nad hláškami všech postav o to, že jde i o jídlo je jen malé významné plus. Jestli ho znáte, tak mi napište váš názor na seriál do komentářů a jestli neznáte, tak vám ho všem doporučuji. :)


celá já:)



PS: Chtěla bych vás jen upozornit. Ze začátku mě to taky moc nebavilo(myslím tím 1.-3. díl), ale když se do toho dostanete, tak to stojí za to. :)


ČSFDhttp://www.csfd.cz/film/323034-young-hungry/

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2084712/

               

                            Hasta luego, Meg ☆

15 komentářů:

  1. O seriálu jsem slyšela už hodně ohlasů a už několikrát jsem slíbila, že se na něj kouknu. Strhuje mě nostalgie a dost děsivé myšlenky, když s vzpomenu na Emily Osment hrající v Hannah Montana :D Tak doufám, že mě to chytne :) Skvělý článek :)
    Michelle, ma belle
    Run & Hide

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ze začátku se na to dívalo divně, když jsem si vzpomněla, že vlastně hrála v Hanně Montaně, ale nějak jsem si toho přestala všímat a už to ani nevnímám. Vypadá úplně jinak, má ostříhaný a blonďatý vlasy, takže bych ji skoro nepoznala. :)

      Vymazat
  2. Já jsem moc vděčná za tuto recenzi, sice jsem o tomto seriálu slyšela, ale netušila jsem, že tam hraje Emily Osment! Super, hned na to jdu kouknout/stáhnout! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že ti pomohla. Každej má jinej názor, takže určitě napiš, jak se ti to líbí. :)

      Vymazat
  3. tiež mám ten seriál rada :3 je skvelý a vtipný :3

    http://booklovers-world.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. tenhle seriál vůbec neznám, ale vypadá lákavě
    terina98.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. super článok! takéto seriály sú najlepšie na oddýchnutie a relax :)
    pozývam na giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já prostě miluji seriály :) Určitě se tvé giveaway zúčastním.

      Vymazat
  6. Na tenhle seriál koukáme společně se sestrou! :D Je skvělý a nejvíce mě baví to, jak vždycky mezi sebou mluví Elliot s Yolandou :D

    OdpovědětVymazat
  7. Seriál vyzerá super, určite mu čo najskôr dám šancu a skúsim si ho pozrieť. Emily je super herečka, hoci ju mám zafixovanú len z Hannah Monaty :D :D Čo sa týka csfd, mnoho užívateľov má veľkú záľubu v komentovaní čo najhnusnejším či najnepríjemnejším "wanna be génius a profesonál" spôsobom.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, všivhni ji tak mají zafixovanou, ale já už jsem si odvykla. A s tím csfd máš asi pravdu, ale je to blbý, když si člověk chce přečíst pořádnou recenzi, nakonec ho ty recenze odradí, i když je to nakonec dobrý seriál/film..

      Vymazat
  8. Seriál je podľa mňa skvelý. Najradšej mám Sofiu alebo scény Elliota a Yolandy:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, Elliot a Yolanda jsou prostě super dvojka a ty jejich diskuze jsou skvělý! :D

      Vymazat
  9. Před pár dny jsem na seriál narazila. Konečně něco oddechového :)
    annatruksa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat