neděle 26. července 2015

Rady na opalování

Čaute! První polovina prázdniny je sice u konce a někteří už jste možná opalení, ale i tak jsem si pro vás připravila speciální rady a návody, jak se pořádně opálit :) Tak jdeme na to!

1. Opalovací krém. Asi nejlogičtější věc, kterou můžete udělat a to je namazat se opalovákem s menším faktorem. To je asi pochopitelné. Hah. Ale rozhodně ho nevynechávejte!  Mohli by jste se fakt nepříjemné spálit. Já o sobě vím, že se strašně špatně opaluji, tak jsem si na sebe nedala nic a šla jsem se opalovat. No byla to velká blbost, spálila jsem se a když jsem usínála, tak jsem na sebe byla fakt naštvaná. Nepodceňujte to.

           

2. Voda. Ve vodě se opalíte nejvíc. Ať už jen tak plavete, házíte si s míčem nebo jen tak skotačíte. Já jako malá jsem byla pořád ve vodě a přijížděla jsem z dovolené jako menší černousek. Nedokážu to vysvětlit, ale je to tak. Teď už se mi skotačit moc nechce(kecám, chce), spíš nemám s kým, takže si vybírám druhou možnost. Na vodě. Nejlepší co můžete udělat. Vzít si lehátko do vody a relaxovat, Na vodě jde opalování rychleji než normálně. :)

Nejúžasnější lehátko, co jsem kdy viděla! (musthave)
           

3. Pohyb. Prostě jakýkoliv pohyb, co děláte na slunci vám pomůže k vašemu vysněnému opálení. Můžete jít běhat, hrát volejbal nebo jiné sporty. Při tomhle všem se dá dobře opálit(spíš vypálit kraťasy), ale to můžete později doladit samoopalovacím krémem, pokud ho teda tolik nezavrhujete. No ale hlavně nezapomínejte na vodu, já už dva roky po sobě měla úžeh, protože často chodím hrát beach volejbal. A není nic příjemného!

                                  


POZN.: Možná nevíte, že se můžete opalovat i pod slunečníkem. Četla jsem tom článek. Když si na pláži sednete pod slunečník, tak se můžene taky opálit, teda spíš spálit. Od písku se totiž odrážejí paprsky slunce a dopadají i na vás, i když jste schovaní, takže pozor!(menší naučná vsuvka, hah)




Tak to by bylo vše. Doufám, že se článek líbil a poskytl vám nějaké aspoň trochu užitečné rady a opálíte se podle vašich představ. A jak trávíte tyhle prázdnin vy? Pojedete ještě někam na dovolenou nebo na srpen zůstáváte doma?:)


                                     Hasta luego, Meg ☆


18 komentářů:

  1. Děkuju za tipy, já brzo jedu do španělska, tak snad se nespálím! :D
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není za co:) jo , ve Španělsku jsem byla a bylo to tam nádherné. Nevím do jaké části Španělska jedeš,aale to Slunce je tam vážně ukrutné, takže si dávej pozor, aby jsi neměla na Španělsko špatné vzpomínky :D

      Vymazat
  2. Veľmi dobrý článok !!! O tých odrazoch slnka som nevedela :O
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, začali jsme se o to zajímat, když se moje ségra spálila, ikdyž byla pod slunečníkem, tak jsme řekli strýčkovi Googlovi :D a je to tak.

      Vymazat
  3. Já se moc ráda neopaluju, ale když jsem ve vodě dlouho, tak se opálím více, než kdybyh ležela hodiny na sluníčku. :D Takže dobrá taktika... :D


    Budu ráda, když se kouknete ke mě na blog a zanecháte nějaký komentář. :)
    everythingononepaper.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělá taktika :D! a ráda se podívám na blog, už jsem zanechala i ten kometář :)

      Vymazat
  4. Moc povedený článek 😘 :)

    http://nikolavanharova.blog.cz/1507/diy-maison-jar

    OdpovědětVymazat
  5. ja sa ani neopalujem a som opalena :D , este by som tam dodala chranit hlavku aby sme tiez nedostali upal mozno to tam mas napisane ale ked som pozorne citala tak som to tam nevidela :D . inak super clanok , hodi sa to do dnesych horucav :D
    https://clodyteenmummy.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, i za tu připomínku. V takovým vedru je chránění hlavy dost důležité a můžeto i posloužit jako dobrý doplněk. :)

      Vymazat
  6. Dobré rady, ale mě stejně nepomáhají. :D Stejně jsem furt bílá :( :D

    OdpovědětVymazat
  7. Já pro to opálení ani nic moc nemusím dělat, vždy to přijde tak nějak samo :D
    Ale super článek :)

    OdpovědětVymazat
  8. super článek :D já si k tomu ani pomáhat nemusím opaluju se až moc dobře takže jsem vždycky v létě dost tmavá :D :)
    http://whimsiccal.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Já jsem takový střed. Neopaluji se úplně blbě, ale ani rychle, takže si vždycky musím něčím pomoct :D:)

      Vymazat
  9. Vau! Moc děkuju:)! Super článek!<3

    OdpovědětVymazat