neděle 12. července 2015

Beauty článek!

Čaute! Asi si teď říkáte: "Počkat, neměly být náhodou ty domácí limonády?" - Jo. Já jsem ale totiž taková šikulka, že jsem omylem vymazala fotky postupu. Bez nich by jste ten recept asi nepochopili a celkově by ten článek byl takovej prázdnej a o ničem. A jelikož jsem teď na táboře, nemám kdy udělat nové fotky, a tak jsem se rozhodla vám to vynahradit nečím jiným.    


A tak si říkám: "Čím bych je asi potěšila. Je tady jenom samý jídlo, tak bych to mohla změnit a udělat nějakej ten beauty článek a to o letních outfitech." To jste nečekali, co?:D


Abych neodskočila od tématu: LÉTNÍ OUTFITY

- Na internetu jsem našla pár pěkných a důležitých věcí na léto, které ráda nosím a neměly by vám chybět. 

           

- tenhle outfit je úplně typický pro mě na vycházku do města. Nějak to nehrotím a vezmu si prostě šortky, tričko, nějaký pohodlný boty a jdu. Třeba šortky s velkým pasem a se zastrčeným tričkem se teď strašně nosí, ale já tomu nějak nemůžu přijít na chuť.


- další je sukně, strašně se mi líbí střich takových sukní ve předu krátké a vzadu dlouhé. Ideální na pláž nebo když jdete na dovolené na večeři. Já jednu takovou mám, a když  jsme byli v Itálii , tak jsem ji na večeři měla každou chvíli.(zase to jídlo, nojo) V Itálii je večer teplo, takže mně v tom  bylo příjemně.


-sluneční brýle, u mě vyhrávají brýle typu RayBan, rozhodně si nekupuju pravé, ale ve stejném tvaru mi sluší a myslím, že sluší skoro každému. Naopak se vyhýbám brýlím ve tvaru srdce, s kytičkami nebo kulaté, nesluší každému a natoz mně. No nevím jak bych v nich vypadala, tak se do toho radši nepouštím. :)

              


- a jako poslední plavky bez ramínek nebo s oddělávacími ramínky. Hitem jsou plavky Triangl, který si teda nemůže dovolit každý, ale ruzných napodobenin na ně je spousta. I ja jsem podlehla, ano, neukamenujte mě,  jdu s dobou :D Já je koupila přes Alliexpres dohromady asi za 200 Kč, což je až směsně nízká cena a jsem s nima spokojená. Tyhle plavky jsou skvělé na opalování na pláži, u bazénu nebo jen na balkoně, a jelikož mají i ramínka, nemusíte se bát, že vám  spadnou, když skočíte do bazénu. (I když stát se muže cokoliv :D) Na skákání do bazénu jsou nejlepší trojúhelníčkové, a proto mám jedny ještě v zásobě. :)


Takže to by bylo všechno, můj první beauty článek. Článek o limonádách bude až přijedu z tábora a to nejspíš v uterý nebo ve středa. Pokud se vám článek líbil a chtěli by jste, abych články takového typu psala, dejte mi vědět do komentářů. :)       


                                                              Hasta luego, Meg ☆


10 komentářů:

  1. Veľmi sa mi páči ten prvý outfit, vyzerá skvele :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Brýle mám taky ráda i když toto léto se jim nějak vyhýbám, aby se mi zase neopálily :D ale jinak mám jen pilotky, ty nosím nejraději, všechny ostatní brýle jsem dala pryč :)
    Jinak já oblečení v létě moc neřeším, nejsem moc typ, co bych nosila sukně, takže i v létě často sáhnu po kalhotách :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S těmi brýlemi bych si taky měla dávat pozor, zatím se mi tedy nikdy nestalo , že by se mi vypálily, teda aspoň jsem si to nikdy nevšimla. :D Sukně moc nemám, mam jenom jednu a to tuhle a je to takový příjemný nemít na tobě kratasy nebo rifle. Jako bych na sobě nic neměla. :D:)

      Vymazat
  3. Máš krásný blog.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja osobne milujem Ray Ban no i Relax sú super ....

    Či sa tyka sukni, tie sa i mne páčia ale hlavne asymetricke.

    Zapoj sa do mojej prvej giveaway:
    http://co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk/2015/07/sutaz-s-findkeyeu-giveaway.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  5. Mám úplně stejné plavky jako jsou na obrázku :3 ♥
    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat